Välkommen till Yoga Resort Thailand

Aktiv semester med yoga och hälsosam kost på förstklassig resort.

Din yogaresa till Hua Hin kan förändra ditt liv. Här kan du lägga grunden till ett friskare och rikare liv. Det spelar ingen roll om du är en erfaren yogautövare, nybörjare eller alls inte varit i kontakt med yoga. Vårt team kommer se till att du får ut maximalt av din investering i dig själv. Vi som tar emot dig har ett gemensamt mål och det är att få dig att njuta av att bara vara och att uppskatta dig själv som den du är.

Vi kan med stolthet erbjuda den perfekta kombinationen för dig som vill vara aktiv och samtidigt kunna njuta av ledigheten på en av Hua Hins vackraste resorter, förstklassiga Anantasila By The Sea.

Våra program är utformade för att stärka dig på alla plan, och med visionen att du ska kunna manifestera dina drömmar.

Väl avvägda hälsomenyer ingår i dessa program liksom nypressade juicer från vår juiceguru!

Hos oss kan du öppna ditt hjärta till medvetenhet och närvaro till livet.

För var resande donerar Yoga Resort Thailand 500thb till vår partner Jungle Aid Foundation.

Välkommen!

Yogaprogram

Lär dig att älska allt som är och kom ihåg vem du är. Lär dig att läka dina känslomässiga och fysiska brister. Hos oss kan du öppna dig själv och att älska den du är och det liv du lever. Här kan du stanna upp och känna tacksamhet inför varje ögonblick och på så sätt manifestera en personlig resa mot hälsa, välbefinnande och frihet.

Vårt yogaprogram är utformat med en vision och med verktyg för att berika din nuvarande situation och ge dig möjlighet att uppnå och uppfylla dina drömmar.

Programmet innehåller yoga och meditation, vila och avkoppling, samt näringslära.

Vi erbjuder yoga för nybörjare såväl som för erfarna utövare

Yogaresan

Vi möter dig i Bangkok på Suvarnabhumiflygplatsen startdagen för vald resa, klockan 09:00. Därefter transport till Hua Hin. Resan tar cirka 2.5 timmar.

Efter incheckning får du en vegetarisk lunch med färskpressad juice. Vi kan därefter rekommendera en skön simtur i poolen eller havet innan det är dags för introduktion och presentation av vårt team på plats.

Samma eftermiddag blir det också ett startpass yoga för de som så önskar. 

Hua Hin

Hua Hin är Thailändarnas egen kurort och ligger ca 20 mil sydväst om Bangkok. Hit reser man för strand, bad och bästa matutbud utanför Bangkok. Allt är inte anpassat efter turismen utan även en bra plats för att komma nära den thailändska kulturen och naturen.

Orten lever sitt eget liv i högsta grad. Utflykterna man kan göra härifrån är spännande, intressanta och väldigt vackra. Många kommer också för golfen. Hua Hin är Thailands främsta golfdestination med en handfull riktigt bra banor. Black Mountain är den svenskbyggda och mest kända banan. Den ingår numera i PGA-touren.

Så är det här förstås också den kungliga badorten, platsen som nu snart i hundra år lockat Bangkoks förmögna att åka hit på rekreationsresor. Så även kungligheter från hela världen, bl a vår egen Drottning Silvia.

Upplev Yoga

Våra certifierade och erfarna instruktörer är här för att hjälpa dig vårda och hela ditt sinne, kropp och själ.

Yogaresa för själen

Yoga handlar om att komma i kontakt med dig själv, kroppen, andningen och ditt naturliga inre lugn.

Vi erbjuder en oas där själen får en stunds paus från vardagens krav och stress och ges möjligheten att växa och ta plats. Vi erbjuder lugn och meditativ yoga, massage och vägledning inom kost, träning och hälsa.

Omdömen

”Underbar yogaresa!  Vi blev upphämtade på flygplatsen i Bangkok i superbekväma mini-vans.

Resan tog ungefär 2.5 timmar och det var så behaglig resa att jag vaknade till först när vi kom till Hua Hin”

Elisabeth

”Inte nog med ett fantastiskt välanpassat yogaprogram på detta lyxställe. Jan, platschefen på Yogaresorten, fixade också så vi kunde komma till Bangkok Hospital för hälsokontroll till klart rabatterade priser. Betalade ca 25% mot vad det kostar i Sverige”

Anders

”Vi tog en tur till ett närliggande tempel för Herbal Sauna. Visserligen primitivt men du kände hur dessa örter var välgörande för kropp och själ. En fantastisk resa och längtar redan tillbaka.”

Carina

”En helt fantastisk resort. Jag har rest mycket i mitt liv och besökt resorter världen över och Anastasila tar priset. Läget, maten, personalen.. Outstanding!

Tack Yoga Resort Thailand.”

Monica

”Proffessionella yogalärare och instruktörer. Vi hade både amerikansk och thailändsk personal.

Jan som bott i Thailand i många år var hela tiden standby som svensk och fixade allt”

 

Lena

”Förutom fantastiska klasser var resorten värd varenda krona. En underbar upplevelse.”

Peter

”Fantastisk mat. Frukost och lunch ingick i resans pris. Middagen betalade vi själva och kostade ca 100-lappen för 3 rätters. Sagolikt!”

Birgitta