Från gästboken

”Underbar resa – Vi blev upphämtade på flygplatsen i Bangkok i superbekväma minivans. Resan tog ungefär 2.5 timmar och det var så behaglig resa att jag vaknade till först när vi kom till Hua Hin

Elisabeth

”Inte nog med ett fantastiskt välanpassat yoga-program på detta lyxställe. Jan, platschefen på Yoga-resort, fixade också så vi kunde komma till Bangkok Hospital för hälsokontroll till klart rabatterade priser. Betalade ca 25% mot vad det kostar i Sverige”

Anders

”Vi tog en tur till ett närliggande tempel för Herbal Sauna. Visserligen primitivt men du kände hur dessa örter var välgörande för kropp och själ”

Carina

”En helt fantastisk resort. Jag har rest mycket i mitt liv och besökt resorter världen över och Anantasila tar priset. Läget, maten, personalen – outstanding! Tack Yoga-Resort Thailand.”

Monica

”Proffessionella yoga lärare och instruktörer. Vi hade både amerikansk och thailändsk personal. Jan som bott i Thailand i många år var hela tiden standby som svensk och fixade allt”

Lena

”Förutom fantastiska klasser var resorten värd varenda krona. En underbar upplevelse.”

Peter

”Fantastisk mat. Frukost och lunch ingick i resans pris. Middagen betalade vi själva och kostade ca 100-lappen för 3 rätters. Sagolikt”

Birgitta