Yogaprogram

Individuellt och i grupp

yoga på stranden i Thailand

yogaposition

meditation på stranden

Yogiska verktyg för att förverkliga dina drömmar

Lär dig att älska allt som är och kom ihåg vem du är. Lär dig att läka dina känslomässiga och fysiska brister. Hos oss kan du öppna dig själv och att älska den du är och det liv du lever. Här kan du stanna upp och känna tacksamhet inför varje ögonblick och på så sätt manifestera en personlig resa mot hälsa, välbefinnande och frihet.

Vårt yogaprogram är utformat med en vision och med verktyg för att berika din nuvarande situation och ge dig möjlighet att uppnå och uppfylla dina drömmar.

Denna yoga resa till Thailand innehåller yoga och meditation, vila och avkoppling, samt näringslära.

Yoga betyder att ”förena kropp och själ”. Förutom allmänna programmet har du möjlighet att boka privata klasser med vår yogini.

Vårt yogaprogram utformar du tillsammans med oss, för att det ska passa just dig.

Kanske vill du bara ladda batterier på stranden och plaska i poolen. Eller så kan du teckna dig för besök hos en av världens främsta osteopater, Samuel.

Samuel är förutom en framstående osteopat även instruktör i holistisk yogaterapi. Har du någon form av skada eller smärta så tittar han gärna på det, rådgör med dig och skräddarsyr övningar för rehabilitering och återhämtning. Mer info här Hua Hin Osteopathy

Hälsokontroll och föryngringsbehandling

Vi samarbetar med Bangkok Hospital och kan erbjuda dig att göra en hälsokontroll eller genomgå en föryngringsbehandling.

Lär dig laga thaimat och göra juicer

Hos oss kan du även gå på matlagningskurs, laga thaimat, lära dig göra hälsojuicer eller lyssna på föredrag av vår fitnesscoach.

Superlyxigt spa eller meditation med munkar

Du kan även boka in dig på superlyxiga Intercontinental Spa till klart reducerat pris. Prova på tai chi, följa med på arombastu eller meditera med munkarna på närliggande tempel.

Vårt allmänna wellness- och yogaprogram innehåller följande och är inkluderat i priset:

Två dagliga yogapass med instruktör
Vinyasa flow
Andning/Pranayam
Yoga på stranden/Sunrise yoga
Meditation
Thaimassage/oljemasage
Herbal sauna/arombastu

Därtill specialprogram för:

Detox och snabb viktminskning
Kroppsbalans
Stresshantering
Sluta röka
Spabehandling på Intercontinental Spa

Dessa behandlingar ingår ej i allmänna programmet utan är tillval och vi bokar dig individuellt. Du får ett kostnadsförslag efter din anmälan.

Vårt allmänna program ser ut enligt nedan. Skrolla ner för att läsa en mer utförlig beskriving.

Måndag – Fredag

06.00 – Gruppromenad på stranden
07.00 – Yogasession 45min
08.00 – Hälsofrukost med frukt och färskpressad juice
10.00 – Eventuella tillval
12.00 – Hälsolunch
14.00 – Fri tid
16.30 – Yogasession 45min
18.00 – Eventuella tillval

Lördag – Söndag

Arombastu på närliggande tempel
Massage
Eventuella utflykter (tillval)

Tillvalen (priser i THB), bokas innan avfärd och betalas på plats. Här ingår transport till/från respektive tillval.

Utflykter

  • Sam Roi Yod nationalpark – 2.500thb inklusive lunch på Dolphin Bay Resort. Ca 5 timmar
  • Hua Hin Vineyard – 1.000thb exklusive lunch – Ca 4 timmar – https://www.monsoonvalley.com/
  • Kui Buri Elephant National Park – 2.500thb inklusive lunch – heldag

  

Detta kan du förvänta dig på din resa:

För de som är morgonpigga finns ingen bättre start på dagen än en rask promenad i vattenbrynet. Solen lyfter över horisonten i öst och vi med den.

Den svaga vinden och ljudet från vågorna får alla våra sinnen redo för en dag i friskhetens tecken. För den som orkar går vi 6 km och det tar oss dryga timman.

Därefter tar vi dagens första Yogapass, antingen på stranden eller på taket till resorten. Ljuset vid denna tidpunkt är fantastiskt och fåglar och annat väsen gör sig påminda.

Med denna start på dagen är vi nu redo för Anantasilas fantastiska och berömda frukost. Frukt, gryn, olika yoghurt, bär, färskpressade juicer och givetvis klassisk hotellfrukost med alla varianter på ägg, bacon, potatis, grönsaker, varma som kalla och i och med att det är yogisar från hela världen så serveras det traditionella frukostar, också de från hela världen.

Med eventuella tillval kan avses besök hos Samuel,vår Osteopat, gå på Spa för att fixa till sig eller bara njuta och bli underhållen. Kanske gå till vårt massageinstitut där du för övrigt har två fria besök inkluderade i resans pris.

Lunchen serveras i restaurangen och vi har en speciell hälsomeny med stort urval av både thailändska och internationella rätter. Vill man ha vegansk eller vegetariskt mat så går det bra.

Efter Anantasilas superfrukost väljer många av våra gäster att hoppa över lunchen och då kan man byta lunchen mot middag.
Oavsett ingår det en färskpressad juice som ger energi inför eftermiddagens utbud.

Fri tid disponerar man som man vill.

Ligga på stranden, bada i poolen, läsa en bok eller Bangkok Post i receptionen där det finns alldeles för bekväma soffor och fåtöljer. Kanske vill man föra dagbok eller bara filosofera i denna oas av grönska och orkidéer.

Orkar man så tar man sitt andra yogapass på eftermiddagen antingen på stranden eller på taket.

För de som vill ordnar vi med matlagningskurs eller kanske ett stadsbesök. Du kan besöka någon av marknaderna eller bara strosa runt på staden. Detta gör vi som eventuellt tillval då det mörknar.

Till helgen åker vi till ett närliggande tempel för ”Herbal Sauna”. Vår munk eldar i brasan och med 26 olika örter och rötter sitter vi i primitiva bastur och låter våra kroppar inandas och behandlas i lagom temperatur. Vi andas och vi känner verkligen hur det stimulerar. Runt 60-70 grader vilket gör det avslappnande och behagligt.

Massage är viktigt och för de som inte hunnit med under veckan låter vi det göras under helgen. Ni har två fria besök under vistelsen. Besök utöver de fria kostar ca SEK 100 per timma.

På helgen blir det också en utflykt. Vi tar bussen och blir borta en halv dag inklusive lunch. Färden tar ungefär en timma i var riktning.

—-

När du anmält dig kommer vi att ställa några frågor till dig, för att kunna förbereda din vistelse på bästa sätt.
Frågor som vi ställer:

Var befinner du dig i livet?
Varför vill du besöka oss?
Vilken del eller delar av ditt liv skulle du vilja jobba med och försöka ändra på?